П`ятниця, 2024-05-03, 2:18 PM
Снятинський методичний кабінет
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 149
статистик

10:03 PM
Педагогічна практика вчителів музичного мистецтва в Тулуківській ЗОШ І-ІІ ступенів

У Тулуківській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено обласну педагогічну практику вчителів музичного мистецтва з теми «Особливості організації освітньої діяльності на уроках предметів художньо-естетичного циклу в умовах реалізації концепції НУШ».
Відкрив обласний семінар завідувач лабораторії дисциплін естетичного циклу Івано-Франківського ОІППО Римар В.А., який розглянув питання організації освітньої діяльності на уроках предметів художньо-естетичного циклу в умовах реалізації концепції НУШ.
Директор школи Дяк Г.В. провела віртуальну екскурсію школою. Поділилася з присутніми перемогами учнів та вчителів Тулуківської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Вчитель музичного мистецтва Палійчук Людмила Юріївна провела з слухачами курсів та вчителя музичного мистецтва району майстер-клас «Актуалізація знань про елемент музичної мови та засіб музичної виразності - ритм». Розпочали майстер-клас з одного з етапів «Ранкових зустрічей», вітання. Наступним етапом було використання елементів ритмічного музикування на елементарних музичних інструментах. Майстер-клас було проведено на високому професійному рівні.
Професія вчителя  музичного мистецтва – професія, що об’єднує всіх, наповнює радісними емоціями кожен день, збагачує враженнями про навколишній світ, спонукає мислити, творити, пізнавати красу мистецтва та його можливість впливу на людину. Саме він, вчитель музичного мистецтва,  презентує художньо-естетичне  обличчя школи, відкриває шляхи до спілкування з музикою найменшим  її шанувальникам, вчить розуміти музичну мову, а через неї і увесь світ. Саме в даній школі музика й музичне мистецтво - не тільки навчальний предмет, а й могутній засіб виховання, який забезпечує емоційне та  естетичне забарвлення всьому духовному життю людини. 
На завершення зустрічі відбувся чудовий концерт учнів та вчителів Тулуківської ЗШ І-ІІ ступенів «Вклонімося низько вчительській долі». Школярі продемонстрували різнобічні музичні, хореографічні, театральні здібності, викликавши в учасників заходу багато позитивних емоцій.  Неперевершиним був виступ вчительського ансамблю «Намисто». Під час концерту прозвучала низка українських пісень у колективному виконанні артистів. Всі присутні отримали велике задоволення від почутого. 
Семінар пройшов у творчій атмосфері, а його учасники отримали багато корисної інформації.

 

    

     

    

                                                                    

    

    

 

 

 

 

 

Переглядів: 284 | Додав: mikulyakivan26 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024uCoz