Понеділок, 2024-04-29, 1:06 AM
Снятинський методичний кабінет
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 149
статистик

3:15 PM
Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

На базі Кулачківського НВК (ЗОШ І-ІІ  ступенів-ДНЗ)  відбулося засідання постійно діючого семінару заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти району на тему: «Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії вчителя та учнів у Новій українській школі».
Мета семінару – підвищити професійну компетентність та педагогічну майстерність заступників директорів з навчально-виховної роботи відповідно до концепції Нової української школи.
В той день у школі була організована благодійна акція «Добрий янгол», участь в якій взяли учасники семінару.
  З вітальним словом та презентацією роботи навчального закладу «Школа родинного затишку» виступила  директор школи Ольга Лесюк, яка акцентувала увагу на дієву реалізацію педагогіки партнерства  в закладі освіти, на тісну співпрацю з батьками, громадськістю, представниками органів місцевого самоврядування.
В ході практичного модуля учасники семінару переглянули відеофрагменти уроків у 1 класі «НУШ – навчаємо по-новому».  Коментуючи відеофрагменти,  вчителька 1 класу Уляна Несторак  відмітила, що  учні набагато швидше адаптувалися в школі й краще спілкуються між собою. Дітям подобаються ранкові зустрічі. Це дуже важливий елемент, спрямований на розвиток співпраці, емоційного інтелекту і вміння працювати в команді.  Уляна Миколаївна щиро подякувала учителям-предметникам за допомогу в організації навчально–виховного процесу, зокрема, учителям трудового навчання, учні яких на уроках обслуговуючої та технічної праці  виготовили та подарували першокласникам органайзери та геоборди (математичні планшети).
Учасники семінару мали змогу виготовити лепбук на тему «Зимові свята».
Практичний психолог Леся Бершацька провела з заступниками директорів тренінгові вправи з теми «Надірване серце насильством».
Святковий настрій  створив учнівсько-учительський колектив, представивши учасникам семінару позакласний захід «Різдвяні історії».

       

          

 

 

Переглядів: 251 | Додав: mikulyakivan26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024uCoz