Четвер, 2024-05-02, 10:24 AM
Снятинський методичний кабінет
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 149
статистик

4:31 PM
ВЧИМОСЯ – ГРАЮЧИСЬ.

Семінар вчителів англійської мови , які викладають у 1-х класах за програмою НУШ. в Підвисоцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 
      В сучасних умовах англійська мова розглядається як засіб спілкування і залучення до культури іншого народу. Це поступово стає домінуючою стратегією викладання англійської мови в початковій школі. Особлива увага приділяється навчанню школярів в початкових класах, бо в дитинстві схильність до вивчення мов набагато більша. Останнім часом в педагогіці, як і в багатьох інших галузях науки відбувається перебудова практики та методів роботи в школі, а головною є проблема підтримки інтересу учня до навчання взагалі та іноземних мов зокрема.
     У початковій школі важливо зацікавити учнів вивченням англійської мови, викликати в них позитивне ставлення до предмета, вмотивувати необхідність і значущість володіння англійською мовою як неповторним засобом міжкультурного спілкування. Провідним засобом реалізації є компетентнісний підхід до організації навчання на основі ключових компетентностей як результату навчання.
      Гра, як відомо, є природнім середовищем спілкування дітей. Для набуття первинного іншомовного комунікативного досвіду варто застосовувати різноманітні ігрові завдання: ситуативні, змагальні, ритмомузичні та художні, усвідомлюючи їхній потенціал в іншомовному навчанні. Використовуючи гру на уроці, учителю потрібно чітко розуміти той дидактичний результат, який планується отримати. Гра повинна змінювати взаємостосунки між дітьми і дорослим вчителем: вчителю бажано шукати можливість приймати участь і грати разом з дитиною тому, що атмосфера гри руйнується під оком стороннього спостерігача.
   Тож сучасні вчителі іноземних мов мають  синтезувати різні методи, шукати нові можливості підвищити ефективність навчання кожної дитини. Педагогу необхідно поєднувати все – компетенції, компетентності, наскрізні лінії, антидискримінаційний підхід та сучасні методики. І що найважливіше – для цього є безліч ресурсів і організацій, що надають вчителям методичну допомогу.

    

    

 

Переглядів: 265 | Додав: mikulyakivan26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024uCoz