Вівторок, 2024-05-07, 11:29 PM
Снятинський методичний кабінет
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 149
статистик

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету на базі Снятинського ліцею імені М. Бажанського  відбувся семінар вихователів ГПД закладів освіти району. Тема засідання «Формування соціальної компетентності здобувачів освіти в умовах ГПД».
Заступник директора ліцею  Світлана Бурляк презентувала роботу вихователів  ГПД закладу освіти.
Вихователь групи подовженого дня  Тетяна Уляшкевич  провела з учнями 2 класу ранкову зустріч та квест на тему: «Ми йдемо до Миколая, він добром нас зустрічає».
     Отримавши  маршрутні листи, другокласники виконували цікаві інтелектуальні завдання, а по завершенні прикрасили ялинку та зустрілися з Миколаєм.
В ході гри учні  вчилися  працювати в групі, допомагати друзям, підтримувати, співпереживати.
Заняття створило святков ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-12-24 | Коментарі (0)

22 листопада на базі Русівської гімназії імені Івана Федорака проведено засідання проблемного семінару вчителів німецької мови «Розвиток творчої діяльності та комунікативності при вивченні німецької мови як другої іноземної». Марія Василівна Федірчик разом з учням гімназії показали змістовний позакласний захід «Святкування Різдва. Історії народження Ісуса Христа». Діти з захопленням інсценували історію народження Ісуса та розповіли про особливості святкування Різдва у Німеччині. Адже грудень для німців – це час особливо прекрасний, таємничий та наповнений світлими й радісними емоціями.
Підготовка до Різдва починається за чотири тижні, з початком Адвенту. У домі, виставляють вінок із чотирма свічками, щотижня засвічують одну із свічок, що символізують наступну неділю Адміністрату. Прекрасним різдвяним звичаєм є адвент-календарі для дітей. Адвент ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-12-24 | Коментарі (0)

12 грудня 2019 року на базі Будилівської гімназії ім. В.Хроновича відбулося засідання постійно діючого семінару вчителів суспільствознавчих предметів на тему «Принцип наступності та адаптації п’ятикласників при вивченні історії».
Учасників семінару привітали директор директор гімназії Галина Плехтяк та заступник директора Михайло Григоращук, який запропонував переглянути мультимедійну презентацію про заклад. Інформаційний блок програми семінару реалізувала методист РМК Надія Куравська.
В ході практичного блоку педагоги відвідали урок історії в 5 класі на тему «Джерела, які зберігають пам’ять про історію княжої Русі – України», який провів Олександр Кованцев, а також взяли участь в інтерактивному занятті, де мали можливість, працюючи в групах, показати використання прийомів критичного мислення «Фішбоун» та «Кола Вена ... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-12-24 | Коментарі (0)

«Трудове виховання, – говорив Василь Сухомлинський, – це образно кажучи, гармонія трьох понять: треба, важко та прекрасно». Вчитель, який має прагнення працювати творчо, розвиває у себе здібності до творчої педагогічної діяльності, самовдосконалення, так необхідні в сучасній школі.
 З метою підвищення рівня професійної майстерності вчителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти району  на базі Підвисоцького ліцею проведено районний проблемний семінар учителів трудового навчання на тему «Основи флористики та біоніки в проектуванні виробів на уроках трудового навчання».
Учасників семінару гостинно привітали учасники літературного гуртка під керівництвом учителя української  мови та літератури М.Кнігніцької, музичний супровід – В.Плугаторика. 
Уроки трудового  навчання  &nb ... Читати далі »

Переглядів: 169 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-12-24 | Коментарі (0)

На базі Снятинського ліцею імені М. Бажанського проходила олімпіада з трудового навчання. Відповідно до рекомендацій щодо проведення олімпіади з трудового навчання учні 9, 11 класів виконували тестові завдання, після чого виконували практичну роботу.
Дівчата 9 класу виготовляли новорічний атрибут – ялинку з використанням ручного шва, учениці 11 класу, використовуючи швейні машинки виготовляли чохол для столових приборів.   
Хлопці 9, 11 класів, користуючись кресленням, виготовляли поличку для спецій.
В усіх учасників олімпіади вироби були цікавими, творчим, креативними.
По завершенні олімпіади була організована виставка учнівських робіт.
Члени оргкомітету та журі, учні вдячні дирекції закладу, учителям трудового навчання Ганні Камад та Роману Довганюку за створені умови для творчої роботи.

 

 

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-12-24 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024uCoz