Понеділок, 2024-04-29, 10:09 AM
Снятинський методичний кабінет
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 149
статистик

Переглядів: 184 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-04-30 | Коментарі (0)

17 квітня на базі Устянської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар вчителів фізики на тему :Реалізація наскрізної змістової лінії  «Екологічна безпека та сталий розвиток» при викладанні фізики.
   На початку семінару виступив керівник  проблемного семінару Макаренко Ю.В.  з повідомленням теми семінару та приуроченню його до роковин трагедії на Чорнобильській АЕС.
   В рамках семінару була проведена презентація Устянської ЗОШ І – ІІІ ст. (Директор Мамчур О.І.), дано відкритий урок в 11 класі (вчитель Дідушко В.І.) за темою: «Атомна енергетика та екологічні проблеми її використання».
   Урок проведено на високому професійному рівні,  з дотриманням  всіх вимог методики викладання.
  Заняття розпочалось з привітання учнів та створення проблемної ситуації:  &laqu ... Читати далі »

Переглядів: 209 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-04-18 | Коментарі (0)

 «Якщо ти відчув вітер змін,
не будуй  щит, а став вітрила
 і вільно пливи у відкрите море».

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету 22 березня 2019 року на базі Долішньо-Залучанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми «Розвиток та реалізація творчості учнями Нової української школи в рамках внутрішкільної методичної роботи».
Відкрила семінар завідувачка районним методичним кабінетом Віталія Юрійчук.
У роботі семінару взяла участь заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Віра Гнатюк.
Директор школи Любомир Романюк презентував діяльність педагогічного колективу закладу освіти, розповів про умови функціонування школи, про роботу учителів щодо підвищення інтересів школярів та розвитку їх т ... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-03-27 | Коментарі (0)

Поставте справу так, щоб усе, що підлягає вивченню, 
вивчалося легко, швидко, ґрунтовно.
Я.А. Коменський
Слова чеського педагога стали епіграфом до семінару-практикуму учителів зарубіжної літератури на тему: «Інноваційні  методи навчання як засіб формування ключових компетентностей здобувачів освіти на уроках зарубіжної літератури», який відбувся 21 березня 2019 року на базі НВК «Снятинська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей». 
Мета семінару: ознайомити учасників з інноваційними формами та методами роботи, які покликані забезпечити розвиток учня, як особистості та його інтеграцію в сучасне суспільство.
Учасників семінару привітала  директор ліцею Оксана Саміла та запропонувала переглянути рекламний відеоролик про навчальний заклад.
Методист районного методичного кабінету Надія Куравська акцентувала увагу педаг ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-03-26 | Коментарі (0)

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету  на базі Вовчківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» 15 березня 2019 року проведено семінар-практикум  «Вивчення соціокультурного компоненту на уроках німецької мови». Вчитель  німецької мови Василь Дмитрович Мацик разом з учнями 9 класу показали урок на тему “Verkehr und Reisen”    
Багато десятиліть чуємо, що урок — найважливіша форма навчально-виховного впливу на учнів. Дійсно, воно так є, коли в основу своєї роботи вчитель ставить розвиток учня. Коли вчитель індивідуалізує свою працю і стимулює пошук, коли він стає керівником навчально-пізнавального процесу, а не його репродуктором, і коли він органічно поєднує на¬вчання з вихованням, спираючись не тільки на учнівські знання, а й на активність школярів. Коли вчитель є пат ... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-03-25 | Коментарі (0)

20 березня 2019 року   на  базі  Стецівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося  засідання  міжшкільного  методичного  центру  вчителів  української  мови  та  літератури (Стецівський центр)   на тему «Розвиток творчих здібностей учнів, розкриття їх особистісного потенціалу на уроках української мови та літератури шляхом застосування активних та інтерактивних форм, методів і засобів навчання». 
 Директор школи  Іван   Анатійчук ознайомив присутніх із кадровим складом та  розповів  про  досягнення  школи  у  2018-2019 навчальному році.   Привітав  учасників  семінару шкільний вокальний ансамбль  «Дзвіночок» під керівництвом вчителя музичного мистецтва Галини Василівни Гуменюк.
Методист районного методичного кабіне ... Читати далі »

Переглядів: 189 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-03-25 | Коментарі (0)

                       13 березня в Белелуйській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся  постійно діючий     семінар- практикум  соціальних  педагогів ЗЗСО «». Метою семінару стало поглиблення знань про поняття «спілкування» та « конфлікт».   
                       Було проведено  тренінг «Спілкування без конфліктів» 
(М.Бондарчук, соціальний педагог) та виховний захід «Поспішай творити добро» (О.Шлемко,практичний психолог).                                                                  ... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-03-18 | Коментарі (0)

Саме під таким девізом 9 березня в  актовому залі Белелуйської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулися урочистості з нагоди 205-ї річниці з Дня народження великого українського поета, художника, пророка Т.Г.Шевченка, які  було організовано спільно з органами місцевого самоврядування.   Захід розпочався з покладання вінків до підніжжя пам’ятника Т.Г.Шевченка,  виступу настоятеля церкви   Успіння Пресвятої Богородиці  отця  Івана, який звернувся до всіх присутніх з вітальним словом, а також відправив молебень за упокій душі Т.Г.Шевченка. З доповіддю «Ми на вічнім шляху до Шевченка» виступила директор школи Ольга Козьмик.  
       Святковий концерт розпочали учні школи літературно-музичною композицією «Була в  поета незвичайна доля, та доля Україною була»   (6 к ... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-03-18 | Коментарі (0)

06 березня в Джурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання Снятинського міжшкільного методичного центру  вчителів української мови та літератури на тему «Розвиток творчих здібностей учнів, розкриття їх особистісного потенціалу на уроках української мови та літератури шляхом застосування активних та інтерактивних форм, методів і засобів навчання». Директор школи Микола Хрептій ознайомив із кадровим складом та історією середньої освіти в селі.  В ході роботи психологом школи  Оксаною Карп`юк проводився психологічний тренінг з учителями. Руслана Тимофійчук, вчитель української мови та літератури,  демонструвала ігрову технологію «Хрестики-нулики». Марія Чабан, вчитель української мови та літератури  запропонувала «філологічний калейдоскоп» мовно-літературних тренінгів, ознайомила з особливістю проведення Шевченківськ ... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-03-14 | Коментарі (0)

Відповідно до плану районного методичного кабінету  на базі Снятинської ЗОШ №2  І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів суспільних дисциплін закладів загальної середньої освіти району на тему  «Інноваційні методи навчання як засіб розвитку творчих здібностей учнів на уроках історії».
В ході теоретичного блоку  методист РМК Надія Куравська ознайомила присутніх з методикою проведення квест-технології.  Практичне проведення квесту на уроках історії представив учитель історії Снятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Олег Куравський. До проведення квесту були залучені учні 6 класу. Тема  інтелектуальної гри «Мандри Стародавньою Грецією».
В ході гри учні отримували наступні завдання: розгадували тайнопис, кросворд,  ребус, складали пазли, працювали з контурною картою. Команда, яка першою виконала завдання,&n ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2019-03-05 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024uCoz