П`ятниця, 2024-04-19, 4:30 AM
Снятинський методичний кабінет
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 149
статистик

15 грудня 2018 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ  (обласний) етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Представники нашого району показали високі знання з української мови, виконуючи досить складні та цікаві завдання конкурсу. Перемогу здобули:
ІІ місце  - Клапцуняк Мар'яна Богданівна, учениця 8 класу Снятинської гімназії;
ІІІ місце  - Гушул Євгенія Василівна, учениця 3 класу   Балинцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
ІІІ місце – Волощук  Юлія Ігорівна, учениця 10 класу НВК «Снятинська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей».
        Хочеться побажати нашим учням ще більших звершень. Не зупинятися на досягнутому, а продовжувати отримувати нові й нові перемоги.
        Глибока вдячність учителям, які не лише підготували призерів Конкурсу, а й кожного дня вчать любити, поважати та знат ... Читати далі »

Переглядів: 216 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-12-20 | Коментарі (0)

Ювілейні святкування "Просвіти" розпочалися із покладання квітів до пам'ятника Тараса Шевченка.

Діти привітали гостей та владу у стінах Снятинської ЗОШ №2. Із грунтовною доповіддю про діяльність "Просвіти" виступив голова районного об'єднання  Мирослав Попадюк. Із щирим словом до голів первинних осередків "Просвіта" звернувся п. Степан Волковецький, голова обласної "Просвіти", п. І. Угрин, голова районної ради, п. І. Гуцуляк, заступник голови райдержадміністрації, п. А. Шумко, голова міської Ради. Молода "Просвіта" та розкрила свої пісенні таланти перед гостями. Святкове дійство завершилось благословенням о. Теодора Оробця з побажанням многих літ, всім  просвітянам району. 

Щирі вітання від методичного кабінету новообраному нолові районного об'єднання "Просвіта" - Іва ... Читати далі »

Переглядів: 226 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-12-13 | Коментарі (0)

Навчання вчителів,які навчатимуть першокласників у 2019-2020 році у Cнятинській локації успішно завершилося. На фініші навчання творчі, активні, готові до впровадження реформ в освіті, учителі. Під час очної сесії педагоги мали можливість ознайомитися із концепцією НУШ, Державним стандарт ... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-12-13 | Коментарі (0)

   У Снятинському  ДНЗ «Золотий ключик» відбулося засідання «Школи сучасного керівника ЗДО» для завідувачів. На тему «Педагогічна рада у ЗДО». Окрім теоретичної частини, яку детально розкрила завідувач закладу Лілія Миколаївна Фокшанська, учасники  позаймались й практично, а саме  з вправами, щодо розміщення педагогів, моделювали  етапи нетрадиційної  педагогічної ради, розв’язували педагогічні ситуації,  прогнозували заходи, щодо до підговки педагогічної ради та прийняття  рішень. Змістовно і ефективно практичну частину провела  Світлана Іванівна Карп'юк, вихователель-методист закладу. Всі учасники мали змогу активно і творчо працювати.  Засідання проведено з метою підвищення рівня підготовки керівників у проведені педагогічної  ради в закладах дошкільної освіти. 

 

... Читати далі »
Переглядів: 212 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-12-05 | Коментарі (0)

23 листопада в Будилівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся семінар на тему «Формування та розвиток ключових компетентностей у системі предметів освітньої галузі «Іноземна мова» та мотивація, як необхідний елемент в процесі вивчення німецької мови».
     Німецька мова – одна зі світових і міжнародних мов, як за чисельністю мовців, так і за значенням: нею розмовляють як рідною, а також часто використовують як другу розмовну мову (на роботі та вдома) більше 125 млн осіб. 
    Вчитель німецької  Оксана Миколаївна Лазаренко поділилася з колегами досвідом позакласної роботи з предмета.  Літературно –музична композиція «WEIHNACHTEN IN DEUTSCHLAND» повернула всіх у дитинство і подарувала гостям незабутню різдвяну казку.  Особливу увагу було звернено на мотивацію у процесі вивчення німецько ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-11-27 | Коментарі (0)

  На базі Підвисоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів  проведено семінар-нараду  для соціальних  педагогів та практичних психологів  ЗЗСО  району спільно їз  службою у справах дітей райдержадміністрації за участі заступника голови райдержадміністрації І.Гуцуляка та працівників  Снятинського РЦСССДМ.
 Учасники детально опрацювали нормативно-правові документи та методичні рекомендації щодо організації роботи з дітьми, батьками в закладах освіти. Дякуємо адміністрації Підвисоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів ( в.о.директора  А.В. Данильчик) за створені умови для проведення семінару.
 

 

 

 

 

 

 

 

       

Переглядів: 201 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-11-27 | Коментарі (0)

Проведено семінар-тренінг "Демократичні перетворення в умовах НУШ" на базі Снятинського ліцею ім.В.Стефаника (директор В.Бойчук) на запрошення управління освіти, молоді та спорту Снятинської РДА (начальник У.Іванійчук) із заступниками директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи та працівниками методичної служби  Снятинського району.
   З'ясовували демократичні пріоритети НУШ; працювали над новими освітніми трендами; розглядали особливості освітніх програм; аналізували академічну свободу і відповідальність учасників освітнього процесу; опрацьовували зміни до оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти; порівнювали авторитатну та демократичну моделі освіти.
Семінар-тренінг пройшов на належному рівні. Було цікаво працювати з професіоналами своєї справи.

 

 

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 203 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-11-27 | Коментарі (0)

Семінар вчителів англійської мови , які викладають у 1-х класах за програмою НУШ. в Підвисоцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 
      В сучасних умовах англійська мова розглядається як засіб спілкування і залучення до культури іншого народу. Це поступово стає домінуючою стратегією викладання англійської мови в початковій школі. Особлива увага приділяється навчанню школярів в початкових класах, бо в дитинстві схильність до вивчення мов набагато більша. Останнім часом в педагогіці, як і в багатьох інших галузях науки відбувається перебудова практики та методів роботи в школі, а головною є проблема підтримки інтересу учня до навчання взагалі та іноземних мов зокрема.
     У початковій школі важливо зацікавити учнів вивченням англійської мови, викликати в них позитивне ставлення до предмета, вмотивувати необхідність і значущість володіння ... Читати далі »

Переглядів: 264 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-11-20 | Коментарі (0)

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-11-20 | Коментарі (0)

На базі Снятинської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів проведено майстер-клас учителів технічної та обслуговуючої праці. Вироби для учасників Нової української школи, такою була тема проведених  заходів.
Серед дидактичного матеріалу, який цьогоріч отримали учителі для першокласників,  був математичний планшет-геоборд. Ось тільки кількість їх  обмежена. Тому вчителі технічної праці  провели майстер-клас з виготовлення геобордів, щоб на уроках трудового навчання запропонувати  учням власноруч виготовити  для першокласників своїх закладів математичні планшети. Проводив майстер-клас учитель технічної праці Снятинської ЗОШ№2 І-ІІІ ступенів Довганюк Роман Васильович.
Учитель обслуговуючої праці цієї ж школи – Камад Ганна Михайлівна працювала з учителями обслуговуючої праці над виготовленням з фоамірану казкових героїв для пальчикового театру, який організову ... Читати далі »

Переглядів: 248 | Додав: mikulyakivan26 | Дата: 2018-11-16 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024uCoz